Badkamer verstopt

Badkamer verstopt

Badkamer verstopt? bel gratis 030 208 90 30 en u krijgt direct een specialist aan huis die uw badkamer verstopping kan verhelpen.

Één gratis telefoontje is genoeg om per direct een van onze vakmensen in te schakelen. 24 uur per dag en 7 dagen in week staan wij voor u klaar om u te helpen met een verstopte douche of bad afvoer, een verstopte vaatwasser of een lekkage in uw badkamer. Neem geheel vrijblijvend contact op!

Waarom Afvoerexpert

  • Vanaf slechts €98,-
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar
  • No cure no Pay!
  • Wij rekenen ook geen extra weekend tarief.
Neem direct contact op

Verstopping in de badkamer

Een verstopping in de badkamer komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Een aanhoudende verstopping in de badkamer is des te vervelender. Bij aanhoudende problemen met een verstopping in uw badkamer zijn wij direct gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn! Is uw badkamer verstopt en wilt u direct een specialist aan huis? Bel ons dan, wij lossen het voor u op!

Over Afvoerexpert

Verstopping in de badkamer? wij bieden hulp!

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming die acute hulp kan bieden. Is uw badkamer verstopt, of heeft u hulp nodig bij een lekkage of stankoverlast of een verstopping in de badkamer? Bel ons dan gratis. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij ontstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw badkamer of riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven. Dit is inclusief  voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30

Kosten badkamer ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur .

  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen weekeind tarief!

Badkamer ontstoppen buiten de standaard werktijden
Het kan gebeuren dat u met spoed iemand nodig heeft als uw keuken verstopt is. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00uur tot 17:00 Geen extra toeslag