Keuken verstopt

Keuken verstopt

Keuken verstopt? bel gratis 030 208 90 30 en u krijgt direct een specialist aan huis die uw keuken verstopping kan verhelpen.

Één gratis telefoontje is genoeg om per direct een van onze vakmensen in te schakelen. 24 uur per dag en 7 dagen in week staan wij voor u klaar om u te helpen met een verstopte keuken afvoer, een verstopte vaatwasser of een lekkage in uw keuken. Neem geheel vrijblijvend contact op!

Waarom Afvoerexpert

  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar
  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no pay!
  • Wij rekenen geen extra voorrijkosten!
  • Wij rekenen ook geen extra weekend tarief.
Neem direct contact op

Keuken verstopping

Een verstopte keuken komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Een aanhoudende verstopping in de keuken is des te vervelender. Bij aanhoudende problemen met een verstopping in uw keuken zijn wij direct gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn! Is uw keuken verstopt en wilt u direct een specialist aan huis? Bel ons dan, wij lossen het voor u op!

Over Afvoerexpert

Keuken verstopt? wij bieden hulp!

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming die acute hulp kan bieden bij een lekkage, verstopping of lekkage in de keuken. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30

Kosten keuken ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur .

  • Vanaf slechts €98,-
  • 24/7 beschikbaar!
  • No cure no pay!
  • Geen extra voorrijkosten!
  • Geen weekeind tarief!

Keuken ontstoppen buiten de standaard werktijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00uur tot 17:00 Geen extra toeslag