lekkage opsporen

Lekkage opsporen

Wanneer u last heeft van een afvoer/riool lekkage of een stank probleem kunnen wij via een inspectie camera of met rookmachines snel en vakkundig een lekkage opsporen.
U kunt ons gratis bellen zodat wij direct een van onze vakmensen voor u kunnen inschakelen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in week voor u klaar.

Neem geheel vrijblijvend contact op via de mail en/of bel gratis 030 208 90 30

Waarom Afvoerexpert?

  • 24/7 beschikbaar!
  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • Geen extra voorrijkosten!
  • Geen extra weekeind toeslag!

Lekkage opsporen

Neem direct contact op

Een lekkage komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Een aanhoudende lekkage is des te vervelender. Bij aanhoudende problemen bij een lekkage zijn wij direct gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn!

Over Afvoerexpert

Hulp bij lekkage opsporen

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij een lekkage, verstopping, riool probleem of riool inspectie werkzaamheden. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30

Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur.

  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten!
  • Geen extra weekeind toeslag! 

Rioolservice buiten de standaardtijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u in Utrecht en omgeving gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 tot 17:00uur geen extra toeslag!