loodgieter

Loodgieter nodig? Bel Afvoerexpert

Direct een loodgieter nodig? Bel dan gratis 030 208 90 30 en wij komen direct langs om uw probleem te verhelpen zonder dat u voorrijkosten hoeft te betalen. De meeste problemen lossen wij direct voor u op . Neem geheel vrijblijvend contact op via de mail indien u vragen heeft over onze diensten.

Waarom een loodgieter via Afvoerexpert?

  • Loodgieter aan huis zonder extra voorrijkosten, meterprijzen!
  • 24/7 bereikbaar!
  • No cure no Pay!
  • geen extra weekeind tarief!
  • De loodgieter in de regio belt altijd even voor aankomst!
Neem direct contact op

Loodgieters in Utrecht en Gelderland

Wilt u direct geholpen worden door een loodgieter in Utrecht of Gelderland? Dan zijn wij 24 uur per dag voor u te bereiken, bel ons gratis: 030 208 90 30 of stuur ons een e-mail. Er komt direct een loodgieter langs zonder voorrijkosten te rekenen en wij brengen geen kosten in rekening indien wij u niet verder kunnen helpen. Een loodgieter aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn!

Wij zijn actief in heel de provincie Utrecht en Gelderland. Woont u dus in Woerden, Hilversum of Amersfoort? dan kunt u ons bellen en direct een loodgieter verwachten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, bel ons direct en maak een afspraak. Onze loodgieters bevinden zich in Hilversum, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort en Woerden, wij hebben altijd een loodgieter beschikbaar binnen korte tijd. Neem contact op en wij verhelpen uw probleem direct.

Over Afvoerexpert

Professionele loodgieter Utrecht

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij riool inspectie, verstopping, riool probleem of een lekkage. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30
Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur.

  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten, meterprijzen!
  • Geen extra weekeind toeslag! 

Rioolservice buiten de standaardtijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u in Utrecht en omgeving gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 tot 17:00uur geen extra toeslag!