Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Onze rioolservice in Hilversum van Afvoerexpert.nl krijgt regelmatig oproepen binnen voor het oplossen van verstopte afvoerleidingen. Vaak worden deze verstoppingen veroorzaakt door het weggieten van vet. Vet in de afvoer gieten, is inderdaad geen goed idee. Maar iedereen heeft echter zijn luie dagen en ook jij hebt waarschijnlijk deze waarschuwing al genegeerd ten gunste van een snelle opruiming. Veel mensen denken dat als er nadien heet water in de afvoer loopt, het vet niet vast blijft zitten, maar helaas is dat niet helemaal waar. Vet kan als een vloeistof in je afvoer komen maar als het afkoelt en door je leidingen loopt, begint het te stollen. Wanneer het vet is afgekoeld, kleeft het vaak aan het oppervlak van de buizen, waardoor een verstopping ontstaat.

Verstopte afvoer door vet: wat nu?

Signalen die je waarschuwen voor een verstopte afvoer zijn: het langzaam wegvloeien van water, geluiden die uit de afvoer komen en een doordringende geur. Als je de verstopping niet zelf kunt oplossen en je woont in Hilversum of in de buurt daarvan, bel dan gratis onze ontstoppingsdienst in Hilversum.

Verwijderen van vet

Als ontstoppingsbedrijf in Hilversum zijn we 24 uur en 7 dagen op 7 dagen bereikbaar om het gestolde vet in je afvoerleidingen te verwijderen. Hiervoor hebben we de juiste apparatuur en middelen. Een loodgieter van onze ontstoppingsdienst in Hilversum komt bij je langs om het probleem te bekijken. Als de loodgieter geen oplossing kan bieden, betaal je ook niks! Bovendien rekenen we ook geen extra weekend tarief aan. Om verscheidene redenen is het dus een goed idee om onze rioolservice in Hilversum te contacteren. Om het even welke verstopping voor problemen zorgt, bel vandaag nog of stuur een e-mail! Wij hebben altijd iemand beschikbaar om meteen naar je toe te sturen.

Heeft u hulp nodig van een ervaren loodgieter? Bel dan met Afvoerexpert.

030 208 90 30

Uw naam *

Uw email*

Telefoonnummer

Uw bericht