Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein

Heb je een probleem met de afvoer van je bad of douche, dan kan je met de juiste zuiger en andere hulpmiddelen proberen om de afvoer zelf te ontstoppen. Maar als je de locatie van de verstopping niet kunt identificeren of je mist de ervaring en kennis om de kleine verstopping zelf op te lossen, contacteer dan Afvoerexpert.nl. Onze ontstoppingsdienst in Nieuwegein bestaat uit een sterk team van loodgieters die de kennis en werktuigen bezitten om jouw verstopte bad of douche weer gebruiksklaar te maken. Voor grotere problemen met de afvoer van water kun je vertrouwen op onze rioolservice in Nieuwegein.

Kies de juiste zuiger

Wil je het toch eerst zelf proberen? Kies dan de juiste zuiger! Hoewel de meesten mensen een zuiger met het toilet associëren, is het een geweldig werktuig voor het ontstoppen van om het even welke afvoer in en rondom je huis. Op voorwaarde dat je weet wat je doet, natuurlijk. Als je niet weet hoe je een zuiger voor je afvoer moet gebruiken, volg dan de volgende richtlijnen:

Zorg dat de zuiger een goede afdichting biedt, wat nodig is om de zuiger goed te laten werken. Vervolgens moet je het ook correct gebruiken. Zodra een goede afdichting is gecreëerd, heb je een soort van vacuüm. Je drukt voorzichtig op de zuiger en nadien gebruik je al jouw kracht om deze weer omhoog te trekken. De klomp in de afvoer zal op dezelfde manier bewegen. Opdat de verstopping sneller zou verdwijnen, kun je eerst wat zuiveringszout en afwasmiddel of azijn in de afvoer gieten. Wacht enkele minuten en giet er dan heet water in.

De zuiger voldoet niet: wat nu?

Zelfs als je weet hoe je een zuiger moet gebruiken voor je verstopte afvoer, het is mogelijk dat het probleem niet opgelost raakt. Wees niet bang dat je iets verkeerd deed. Soms zit de verstopping gewoon te diep of ligt het probleem bij jouw riolering. In plaats van je volledige sanitair uit elkaar te halen om de verstopping te verwijderen, bel gratis onze ontstoppingsdienst in Nieuwegein. Wij sturen vrijwel meteen een loodgieter van ons ontstoppingsbedrijf in Nieuwegein om het probleem op te lossen.

Heeft u hulp nodig van een ervaren loodgieter? Bel dan met Afvoerexpert.

030 208 90 30

Uw naam *

Uw email*

Telefoonnummer

Uw bericht