Ontstoppingsbedrijf Veenendaal

Bomen, vooral oudere bomen, kunnen op de lange termijn problemen opleveren voor jouw nabijgelegen riool. De bladeren van de bomen kunnen jouw dakgoten verstoppen, terwijl boomwortels diep in ondergrondse leidingen kunnen komen, waardoor de effectiviteit van jouw riool wordt aangetast. Wat kun je doen om boomwortels in jouw riool onder controle te houden? Contacteer Afvoerexpert.nl om jouw riool te beheren met onze rioolservice in Veenendaal.

Camera-inspectie

Als je water opmerkt in je kelder of elders in huis, kan een boom in je tuin of in de straat de schuldige zijn voor de verstopping. Boomwortels kunnen je leidingen blokkeren met haarachtige massa’s die verstoppingen veroorzaken en jouw riool onder druk zetten. Een specialist van ons ontstoppingsbedrijf in Veenendaal zal een kijkje nemen door een videocamera in het riool te brengen. Nadat de inspectie is voltooid, kan het risico van de schade worden beoordeeld of kan onze ontstoppingsdienst in Veenendaal starten met het reinigen van jouw riool.

Spoelen van de leidingen

Een paar keer per jaar kan onze rioolservice in Veenendaal speciaal geformuleerde oplossingen tegen wortelschade door jouw riool spoelen om wortels in de leidingen te doden, zonder jouw bomen ooit te beschadigen.

Mechanisch reinigen

Onze ontstoppingsdienst in Veenendaal kan met speciale apparatuur de wortels uit jouw riool verwijderen. De effectiviteit van het wegsnijden van de wortels hangt af van het type leiding dat je hebt. Leidingen van kleitegels, kunststof en gietijzer zijn eenvoudig schoon te maken met een mechanische rioolreinigingsmachine, terwijl ribbel- en dunne wandpijpen meer kans hebben om door deze methode beschadigd te raken. De meeste rioolpijpen kunnen echter zonder problemen mechanisch gereinigd worden.

Diepgewortelde bomen kunnen ernstige schade toebrengen aan je leidingen vervaardigd uit klei, beton of ijzeren, omdat deze materialen het meest vatbaar zijn voor indringing van de wortels. Moderne kunststofbuizen worden steviger samengesmolten en ondervinden alleen het indringen van wortels als ze beschadigd zijn. Voor vragen met betrekking tot alles wat met verstoppingen te maken heeft in en rondom jouw huis, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Wij sturen onmiddellijk iemand van ons ontstoppingsbedrijf in Veenendaal naar je toe om het probleem te bekijken en op te lossen.

Heeft u hulp nodig van een ervaren loodgieter? Bel dan met Afvoerexpert.

030 208 90 30

Uw naam *

Uw email*

Telefoonnummer

Uw bericht