24 uur service

Afvoerexpert is een 24uur service bedrijf dat gespecialiseerd is in rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Wij werken onder andere met de volgende materialen:

Inbouw hogedrukreinigingsmachines van ROM

  • watertank inhoud 800liter
  • ontstoppen tot 350mm leidingen
  • capaciteit tot 150bar en 60ltr per minuut

aquajet

Camerainspectie

Voor professionele afvoer inspecties gebruiken wij de TVB Tech 3188d.

  • 420 tv lijn resolutie kleuren CCD camera
  • diameter van de camera 22mm
  • 8 infrarood led’s
  • camera buisdiameter 4,8mm
  • 20m glasvezel staaf kabel

camera inspectie

Rioolopsporing

Voor het opsporen van verstoppingen, breuken, verborgen putten en/of andere leidings problemen beschikken wij over de RioTrack Pro.

opsporing rio track

Verenmachines

De Flexmatic is een zeer praktische veermachine voor het reinigen en onstoppen van douche en-of keuken afvoeren met een leidingdiameter van 12mm tot en met 75mm.

verenmachine

Neem direct contact op

Snelle service, altijd bereikbaar

Een druk restaurant met een volle bezetting heeft een iets andere wens dan de basisschool op de hoek waar een van de tien toiletten verstopt zit.

Of de onderbuurman wiens boven buurmans waterleiding lekt die toevallig ook nog op vakantie is. Omstandigheden kunnen van een mug een olifant maken.

Kortom een betrouwbare en professionele dienstverlening die 24uur voor uw klaar staat.

Over Afvoerexpert

Professionele riool inspectie dienst

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij riool inspectie, verstopping, riool probleem of een lekkage. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven vanaf €98,-. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen arbeidsloon.

Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur

Uw afvoer ontstopte vanaf slechts €98,- bel nu gratis voor meer info 030 208 90 30 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor een compleet overzicht van diverse vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een email of bel gratis:  030 208 90 30, wij voorzien je vraag dan zo snel mogelijk van een passend antwoord.