lekkage opsporen

Riool inspectie

Indien een verstopping regelmatig voorkomt dan raden u aan om een camera inspectie van de riolering te laten uitvoeren. Doormiddel van een camerainspectie komen de problemen haarscherp in beeld. Desgewenst kunnen wij beelden opnemen op een cd of usb stick.

Onze camerakoppen zijn uitgerust met een sensor, zodat wij de locatie van het rioolprobleem bovengronds kunnen opsporen. Dit bespaart een hoop onnodig breek- en graafwerk, dus voordeliger vor de klant.

Meer weten? Één gratis telefoontje is genoeg om per direct een van onze vakmensen in te schakelen. Wij staan namelijk 24uur per dag en 7 dagen in week voor u klaar. Bel gratis: 030 208 90 30

Onze voordelen:

  • 24/7 beschikbaar!
  • No cure no Pay!
  • Geen extra voorrijkosten en meterprijzen!
  • Geen extra weekend toeslag
Neem direct contact op

Riool inspectie

Een lekkage komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Een aanhoudende lekkage is des te vervelender. Bij aanhoudende problemen bij een lekkage zijn wij direct gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn!

Over Afvoerexpert

Professionele riool inspectie dienst

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij riool inspectie, verstopping, riool probleem of een lekkage. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven vanaf €98. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30

Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur.

  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten en meterprijzen!
  • Geen extra weekeind toeslag! 

Rioolservice buiten de standaardtijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 tot 17:00uur geen extra toeslag!