riool verstopping

Bel Afvoerexpert als uw een riool verstopping heeft

112afvoeronstopping is uw specialist in deze regio en kan iedere gewenste afvoer of riool verstopping vakkundig voor u ontstoppen.

Één gratis telefoontje is genoeg om per direct een van onze vakmensen in te schakelen. Wij staan namelijk 24uur per dag en 7 dagen in week voor u klaar.
Neem geheel vrijblijvend contact op via de mail en/of bel gratis 0800-4000401

Profiteer van onze voordelen:

  • No cure no Pay!
  • 24/7 bereikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten, meter- of machineprijzen!
  • Geen extra weekend toeslag!
Neem direct contact op

Hulp bij riool verstopping

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij een lekkage, verstopping, riool probleem of riool inspectie werkzaamheden. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Over Afvoerexpert

Hulp bij riool verstopping

Riool verstopping is een vervelend probleem en vraagt vaak om hulp met spoed. Bij aanhoudende problemen bij een riool verstopping zijn elke dag gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn!

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven vanaf €98,-. Dit is inclusief  voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 0800-4000401

Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur.

  • Vanaf slechts €98,-
  • No cure no Pay!
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten en meterprijzen!
  • Geen extra weekeind toeslag! 

Rioolservice buiten de standaardtijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 tot 17:00uur geen extra toeslag!