Ontstoppingsdienst

Met spoed een loodgieter nodig? Dan bent u bij 112Rioolontstoppen aan het juiste adres! Probeer ook onze Professionele 24uur riool service.

Met spoed uw riool probleem of lekkage verhelpen? Neem geheel vrijblijvend contact op, bel (gratis) 030 208 90 30.

 

  • AQUAJET
  • Camera Inspectie
  • Opsporing rio track
Ontstoppingsdienst

 

Hulp bij riool verstopping

Afvoerexpert  is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij een lekkage, verstopping, riool probleem of riool inspectie werkzaamheden. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Over Afvoerexpert

Hulp bij riool verstopping

Riool verstopping is een vervelend probleem en vraagt vaak om hulp met spoed. Bij aanhoudende problemen bij een riool verstopping zijn elke dag gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te rekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn!

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij vaste tarieven. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon.Wilt u meer weten? Bel dan gratis 030 208 90 30
Kosten ontstoppen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur.

  • Vanaf slechts €75,-
  • 24/7 beschikbaar!
  • Geen extra voorrijkosten, meter- of machineprijzen!
  • Geen extra weekeind toeslag!
  • No cure no Pay! 

Rioolservice buiten de standaardtijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 tot 17:00uur geen extra toeslag!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor een compleet overzicht van diverse vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een email of bel gratis: 030 208 90 30, wij voorzien je vraag dan zo snel mogelijk van een passend antwoord.